Biokaasun tankkaus

Demeca Gfuel biokaasun tankkausasemilla tankkaat puhdasta ja edullista biokaasua. Demecan biokaasun jalostus- ja paineistustekniikka takaa toimintavarman ja laadukkaan biometaanin tuotannon liikenteen käyttöön. Kaasuautolla ajat edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Biokaasun liikennekäytöllä voidaan koko elinkaaren aikana vähentää jopa 90 % liikenteen päästöistä.

Biopolttoaineen valmistus ja myynti avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia maatiloille. Kaasun palava komponentti on metaani, jonka pitoisuus nostetaan  hyötykäyttöön tarvittavalle tasolle poistamalla kaasusta hiilidioksidia ja vettä. Biokaasulaitoksen viereen sijoitettava Gfuel-yksikkö on mahdollista kytkeä kaikkiin Demeca biokaasulaitoksiin myöhemmässä vaiheessa.

Tutustu Demecan Gfuel biokaasun tankkausasemaan. 

Videolla biokaasulaitoksen toiminnasta kertoo myyntijohtaja Sami Vinkki sekä Vuorenmaan Maatila Oy:stä Janne Vuorenmaa. 

Demeca Gfuel biokaasun tankkausasema tulee Suomesta.

Myynti, suunnittelu, asennus, huolto sekä varaosat ovat lähellä. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa biokaasun jalostus- ja paineistustekniikasta sekä biokaasun myynnistä liikenteen käyttöön. Demeca huoltosopimus varmistaa biokaasun tankkausaseman toiminnan ja auttaa vikatilanteissa.

Sopiiko maatilasi biometaanin tuotantoon? Pyydä biokaasuasiantuntija kartoittamaan maatilasi!

Biometaani

Biokaasulaitoksen viereen sijoitettava Gfuel-yksikkö on mahdollista kytkeä kaikkiin Demeca biokaasulaitoksiin myöhemmässä vaiheessa. Biopolttoaineen valmistus ja myynti avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia maatiloille. Kaasua voidaan edelleen käsitellä esim. ajoneuvojen polttoaineeksi erillisessä gFuel-yksikössä, joka perustuu kalvosuodatus menetelmään. Kalvosuodatuksella saavutetaan erittäin korkealaatuinen CH4 eli metaanipitoisuus. 

Kaasun palava komponentti on metaani, jonka pitoisuus nostetaan  hyötykäyttöön tarvittavalle tasolle poistamalla kaasusta hiilidioksidia ja vettä. Puhdistuskompressori tekee puhdistuspaineen Gfuel-yksikössä, jossa kaasu puhdistetaan. Puhdistettua kaasua mitataan jatkuvasti kiinteällä kaasunmittauksella. Biokaasulaitoksen viereen sijoitetusta Gfuel-yksiköstä kaasu johdetaan maakaasuputkea pitkin tankkausaseman viereen sijoitettuun gCompress-yksikköön. Maakaasu asennuksiin tarvittavat luvat löytyvät Demecalta. Syntynyt kaasu paineistetaan ja varastoidaan kaasusäiliöihin, mistä sitä voi tankata suoraan ajoneuvoihin tankkausmittarista tai myydä kaasukontissa eteenpäin. 

Voisitko sinä tuottaa biometaania liikennekäyttöön? Pyydä biokaasuasiantuntija tilakäynnille!

Demecan Gfuel
biokaasun tankkausasemat kartalla.

Katso lähimmät biokaasun tankkausasemat kartalla. Voit tarkastella Demecan tankkausasemat myös matkapuhelimen Tankille-sovelluksen kautta, josta näet Demeca Gfuel tankkausasemien osoitteet sekä päivän hinnat.

Biokaasuasiantuntija apunasi, ota yhteyttä!

Yhdessä kartoitamme tilallesi parhaan ratkaisun, 

teemme kattavat laskelmat biometaanin tuotantoa varten.

Sami Vinkki
myyntijohtaja

044 328 3603
Johannes Linna
044 750 5146
Esko Vinkki
050 562 6511

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@demeca.fi