Lähetä viesti

Demeca Oy ja DeLaval Oy kaupalliseen yhteistyöhön karjatilojen ilmanvaihdosta Suomessa

17.12.2020 Sini Kemi

Demeca Oy ja DeLaval Oy kaupalliseen yhteistyöhön karjatilojen ilmanvaihdosta Suomessa

DeLaval lopettaa luonnollisen ilmanvaihtotuotteiden toimitukset vuoden 2020 loppuun. DeLaval haluaa jatkossakin varmistaa asiakkaittensa kokonaisvaltaisen palvelun ja siksi DeLaval ja Demeca ovat sopineet yhteistyöstä ilmanvaihtoratkaisujen osalta.

Sovitun yhteistyön mukaisesti jatkossa Demeca palvelee DeLavalin luonnollisten ilmanvaihtoratkaisujen kumppanina. Demeca palvelee myös DeLavalin aiemmin toimittamien projektien jälkimarkkinoinnissa.

Käytännössä yhteistyö tarkoittaa myynti- ja markkinointiyhteistyötä navetan tulo- ja poistoilmaratkaisujen osalta. DeLaval ja Demeca myyvät Demecan aluemyyjän johdolla samaa ratkaisua, jossa virallinen asiakassuhde muodostuu lopulta Demecan ja investoivan maitotilan välille.

Lisätiedot: 

DeLaval, Myyntipäällikkö Tuomas Kuusinen (040 1440357, tuomas.kuusinen@delaval.com)

Demeca, Myyntijohtaja Sami Vinkki (044 328 3603, sami.vinkki@demeca.fi)

DeLaval kuuluu Tetra Laval –konserniin (muut yritykset ovat Tetra Pak ja Sidel). DeLavalilla on 4500 työntekijää, yli 100:ssa maassa. Suomessa se on toiminut jo 95 vuotta. Työntekijöitä on 120. DeLaval on maailman johtava karjatalousalan toimija.

Demeca Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalainen maatalousteknologian ja bioenergian asiantuntijayritys. Demeca valmistaa Haapavedellä ratkaisuja maatalouden ilmanvaihtoon, lannankäsittelyyn, kuivitukseen ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiantuotantoon. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 5,1 milj. € ja yhtiöllä on Suomessa yli 1000 asiakasta.