Lähetä viesti

Ostajaksi Demecalle

Demeca Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalainen maatalousteknologian ja bioenergian asiantuntijayritys. Valmistamme Haapavedellä älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiantuotantoon. Meillä on Suomessa yli 1000 asiakasta ja 10 toimitettua biokaasulaitosta.

Etsimme tuotantoketjuamme vahvistamaan kokenutta ja tuloksen tekoon pystyvää

OSTAJAA

Tehtäväsi on Demecan hankintaprosessien pitkäjänteinen kehittäminen ja virittäminen tuloskuntoon. Vastaat tuotantomme hankinnoista ja kilpailutuksista sekä vuosisopimusten solmimisesta tavarantoimittajien kanssa.

Emme tarjoa valmista sapluunaa työhön, vaan odotamme, että laitat oman kokemuksesi ja näkemyksesi likoon. Tehtävässä pärjääminen edellyttää kokemusta hankinnoista ja kilpailutuksista, ymmärrystä sopimusasioista ja rautaista neuvottelutaitoa.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön sekä tueksesi noin 40 demecalaisen motivoituneen työyhteisön, joka toimii yrityksemme arvojen mukaisesti. Saat työskennellä maailmanluokan maatalousratkaisuiden ja biokaasulaitosten parissa. Käytössäsi on parhaat työkalut ja työkavereiden tuki tehtävän hoitamiseksi. Työpisteesi sijaitsee Haapaveden tehtaallamme.

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on aito kiinnostus kehittää hankintatoimintaamme pitkäjänteisesti ja tiedät, kuinka ostamalla tehdään tulosta.

Hae näin:

Jos olet etsimämme demecalainen, älä värkkää pitkää hakemusta, vaan soita heti tai lähetä viesti. Laitetaan pannu tulille ja poristaan enemmän!

Yhteystiedot:

Sakari Vinkki
Puhelin/Whatsapp: 040 724 4333
(loman aikana 29.6 – 17.7. yhteydenotot vain sähköpostilla sakari.vinkki@demeca.fi)

Lähetä hakemus heti: