Lähetä viesti

Talouspäälliköksi Demecalle

Demeca Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalainen maatalousteknologian ja bioenergian asiantuntijayritys. Valmistamme Haapavedellä älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiantuotantoon. Meillä on Suomessa yli 1000 asiakasta ja 10 toimitettua biokaasulaitosta.

Vahvistamme talousosaamistamme ja etsimme palvelukseemme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat kokonaisvaltaisesti Demecan taloudesta, talousohjauksesta ja rahojen sekä omaisuuden käytöstä. Käytät asiantuntemustasi, kehität yrityksen talousprosessia ja luot raportteja tuotekehityksen, myynnin ja tuotannon tuloksellisen tekemisen tueksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta talousjohtamisesta. Odotamme ammattitaitoa erityisesti seuraavilta osa-alueilta:

  • Ulkoinen laskentatoimi: ymmärrät hyvin yrityksen kirjanpidon ja kykenet kehittämään Demecan kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Tunnet erilaiset kirjanpito-ohjelmistot.
  • Sisäinen laskentatoimi ja raportointi: kykenet luomaan, kehittämään ja toteuttamaan liiketoiminnan kehittymistä palvelevaa raportointia yrityksen johdolle.
  • Palkat, verot, myynti- ja ostolaskut: hoidat mm. yrityksen työsuhdeasiat yhdessä toimitusjohtajan ja henkilöstön esimiesten kanssa.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet ja tueksesi noin 40 demecalaisen motivoituneen työyhteisön, joka toimii yrityksemme arvojen mukaisesti. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja ohjelmistot tehtävän hoitamiseksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Työpisteesi sijaitsee Haapavedellä ja tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöhön.

Uskomme, että menestyt Demecan talouspäällikön tehtävässä, jos olet vastuuntuntoinen talousalan ammattilainen, joka huolehtii jatkuvasti oman työnsä laadusta. Sinulla on oma-aloitteinen ote työn tekemiseen ja halu kehittää itseäsi ja työtäsi jatkuvasti.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aito ja suoraselkäinen palveluasenne. Säilytät hyvän toiminta- ja harkintakyvyn myös paineen ja kuormituksen alaisena. Osaat ilmaista itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti ja esittää talousasiat ymmärrettävästi myös muille. Esität rohkeasti kehitysideoita ja viet ne sujuvasti myös käytäntöön.

Hae näin:

Käytämme valinnassa soveltuvuusarviointia. Jos olet etsimämme demecalainen, mieti palkkatoiveesi valmiiksi ja ota heti yhteyttä:

Yhteystiedot:
Eva-Maija Ahokas / Performia
Puh. 0207 416 420
eva-maija.ahokas@performia.fi

Hakuaika päättyy 15.8.2020

Lähetä hakemus heti: