Lähetä viesti

Demecan tarina

Yli 10 vuotta suomalaisen maatalouden puolesta

Tarinamme on alkanut vuonna 2008 suomalaisella lypsykarjatilalla Haapaveden Lumimetsässä, missä ensimmäiset Demeca-ratkaisut on kehitetty ja asennettu perustajamme, Pekka Vinkin, kotitilan robottipihattoon.

Pekka oli jo tätä aiemmin työskennellyt maatilakokoluokan biokaasulaitosten parissa ja nykyisin Kiintomädätys® -teknologiaan perustuvat biokaasulaitokset ovat osa Demeca-tuoteperhettä. Tuoteperheemme koostuu ratkaisuista, jotka Maatilat kuntoon™ -sloganimme mukaisesti parantavat maatilojen kannattavuutta sekä ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia.

Kehitämme tuotteemme yhdessä teidän, asiakkaidemme, kanssa. Miksi? Koska uskomme, että suomalaisen maatilan toiminnan tuntee parhaiten suomalainen tilallinen. Ja, koska haluamme tuotteidemme palvelevan juuri sinun tarpeitasi ja edellytämme, että ratkaisumme ovat huolella harkittuja ja kestäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Ratkaisuidemme toimivuuden tukena on asiantunteva myynti, huolellinen käyttöönotto ja koulutus sekä oma asennus- ja huolto-organisaatio. Lupaamme käyttää osaamistamme aina laadukkaan maataloustuotannon hyväksi. Me saamme energiamme puhtaasta, suomalaisesta ruoasta ja sen tuotannon haluamme varmistaa parhailla suomalaisilla ratkaisuilla.

Haluamme luoda maaseudun yrityksille elinvoimaisen kasvuympäristön, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikille ihmisille. Tehtävämme on parantaa maatilojen kannattavuutta ja hyvinvointia. Lupaamme maatilallesi kestävää kasvua, ja pystymme lunastamaan lupauksemme tarkastelemalla maatilaasi kokonaisuutena ja tarjoamalla kokonaisuutta parantavia ja kasvua tukevia ratkaisuja. Tätä on meidän Maatilat kuntoon™ -ajattelumme.