Lähetä viesti

Kuivituskulut kuriin

Ei enää kuivikkeen ostoa. Ei enää työtä.

Kuivikemateriaali 0€ + Kuivitustyö 0€ + sähkönkulutus

= Kuivituskulut 1€/Rengin täyttö

Demecan kolmen kohdan lannankäsittelyratkaisulla pudotat kuivituksen kustannukset alas. Saat korkealaatuisen kuivikemateriaalin oman karjan lannasta separoimalla. Uusi Demeca-kuivittaja hoitaa kuivitustyön puolestasi automaattisesti ilman fyysistä rasitusta ja työvoimakuluja. Sinulle jää aikaa tuottavampaan tekemiseen, kun kuivitus hoituu kuin itsestään.

Lannankäsittelyn kokonaisratkaisullamme saat selvää säästöä ja enemmän aikaa tuottavaan tekemiseen. Kysy lisää ja pyydä tarjous oman alueesi Demeca-myyjältä tai lähetä viesti:

Lähetä viesti

1. Kaira-lietepumppu

Demeca Kaira-lietepumppu on suunniteltu ja kehitetty varmatoimiseksi ja tasalaatuista lietettä pumppaavaksi biokaasulaitoksen syöttöpumpuksi. Pumppu on lieteratkaisuidemme sydän. Pumpun nimi kuvaa mm. sen ainutlaatuista kykyä pureutua vaikeaankin lietteeseen. Pumpun murskausterästö tekee lietteestä tasalaatuista niin, että sitä voidaan käyttää jopa automaattiseen kuilujen huuhteluun. Pumpun ohjaus selvittää heinätukot ja jälkeiset äly käyttämällä, moottoria tarpeettomasti rasittamatta ja ilman, että pumppua tarvitsee nostaa kaivosta.

Kaira-pumpun käyttökohteita

  • Erinomainen separaattorin syöttöpumppu
  • Lietteen sekoittaminen, homogenisointi ja kierrättäminen navetan kuiluissa sekä pumppaaminen navetasta varastoaltaisiin
  • Pitkän matkan pumppauksissa esikäsittelyyn ja syöttöpumppuna erilliselle siirtopumpulle
  • Biokaasulaitoksen syöttöpumppuna

2. Demeca Separointi

Demeca-separointiratkaisuilla erottelet lietelannasta tai biokaasulaitoksen rejektistä nesteen ja kuiva-aineet.

Nestejae on helposti levittyvää ja typpi-fosfori-suhteeltaan parempaa lannoitetta lähipelloille. Kuiva-aineen voit ajaa lannoitteeksi kaukaisille peltolohkoille, joille veden raahaaminen ei ole järkevää.

Kuivan aineksen voit käyttää navetassa kuivikkeena. Kuivikkemateriaalin hinnaksi muodostuu tällöin pyöreä nolla euroa.

 

+ Kuivikemateriaali 0€

3. Demeca Kuivituslaite

Demeca kuivituslaite helpottaa tilan päivittäisiä rutiinitöitä ja vapauttaa resursseja tuottavampaan toimintaan. Se työskentelee itsenäisesti ennalta ohjelmoitujen työkiertojen mukaan ja annostelee juuri oikean määrän kuiviketta eläinten makuualustoille. Parhaat lehmät ansaitsevat parhaat olosuhteet.

Tasainen säännöllinen ja automaattinen kuivitus parantaa eläinten terveyttä ja vapauttaa henkilökuntaa tilan muihin töihin. Eläimet viihtyvät ja henkilökunta jaksaa työssään terveempänä ja pidempään.

Kuivitustyön hinta navetassasi muodostuu laitteiston käyttämästä sähköstä ja on vain pari euroa per kuivituskerta. Kuinka paljon tuottavampaa tekemistä voit keksiäkään, kun kuivitus ei vie aikaasi!?

+ Kuivitustyö 0€

Kuivikemateriaali 0€ + Kuivitustyö 0€ + sähkönkulutus

= Kuivituskulut 1€/Rengin täyttö

Lannankäsittelyn kokonaisratkaisullamme saat selvää säästöä ja enemmän aikaa tuottavaan tekemiseen. Kysy lisää ja pyydä tarjous oman alueesi Demeca-myyjältä tai lähetä viesti:

Lähetä viesti

Esko Vinkki
050 562 6511
Pohjoinen
Juho Lammi
050 512 3946
Länsi
Aleksi Vinkki
050 336 3840
Etelä
Isko Asikainen
050 911 0291
Itä

Timo Haavisto
Myyntipäällikkö
040 0933 530