Lähetä viesti

Hankintapäällikköä

24.5.2022 Sami Vinkki

Hankintapäällikköä

Etsimme joukkoomme hankintapäällikköä toiminnan kasvaessa ja hankintatiimimme tarvitsee vahvistusta. Tehtävänkuvasi on vastata hankintatoiminnoista ja sen kannattavuudesta. Työtä tehdään yhdessä asiantuntevan hankintatiimin kanssa ja tukenasi on sekä tuotekehitys, myynti- ja muut tukitoiminnot. Sisäinen yhteistyö on tärkeää, joten edellytyksenä on hyvät tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä vaaditaan ymmärrystä osto- ja hankintatoimenpiteistä. Koulutusvaatimuksia tehtävään ei ole, mutta katsomme eduksi kaupallisen alan koulutuksen tai vastaavan. Kokemus on kuitenkin merkittävin menestystekijä. Talouden tuntemus hankintapäällikön tehtävässä on avainasemassa sekä talouden ja muiden toimintojen ohjelmistojen tuntemus tai kyky oppia niiden käyttöä. Työskentely tapahtuu Haapaveden tehtaan toimipisteessä.

Jos tunnet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään ja sinulla on ajatus, että ”hankinnan kannattavuus paranee jatkuvasti”, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan työtehtävästä tarkemmin.

Sakari Vinkki P. 040 724 4333

 

Demeca Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalainen maatalousteknologian ja bioenergian asiantuntijayritys. Tehtävämme on parantaa maatilojen kannattavuutta ja hyvinvointia. Valmistamme Haapavedellä älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiantuotantoon. Ratkaisujemme toimivuuden tukena on asiantunteva myynti, huolellinen käyttöönotto ja koulutus sekä oma asennus- ja huolto-organisaatio.