Huolto auttaa ja ratkaisee

Olemme täällä Demecalla nostaneet Huoltopalveluiden prioriteettia yhdeksi tärkeimmäksi tekijäksi yrityksemme toiminnassa. Haluamme, että asiakkaat saavat nopeasti ja asiantuntevasti huoltopalvelut sekä varaosat.

Mitä olemme tehneet asian eteen?  

Olemme keskittäneet toimintoja sekä lisänneet resursseja. Jatkossa huolto ja varaosatilaukset tehdään keskitetysti numerosta 010 340 8020 tai sähköpostilla: huolto@demeca.fi. Keskitetystä numerosta huolto vastaa arkisin klo 7-15.30 ja tuotetuki auttaa arki-iltoina klo 15.30-21 sekä viikonloppuisin klo 9-21. HUOM! Vanha 050-alkuinen huollon numero on poistunut käytöstä. Tuotetuki iltaisin ja viikonloppuisin on huoltosopimus asiakkaille maksuton ja muille 59 €/ tunti. Keskitetyn puhelimen avulla pystymme tehokkaasti kartoittamaan vikatilanteet ja tekemään huoltotilaukset, toimittamaan sopivat varaosat sekä auttamaan tuotetuessa. 

Varastoimme kaikkien toimittamiemme laitteiden huolto-osia sekä kriittisiä varaosia. Kauttamme saat myös kuluvat aineet ja tarvikkeet (voiteluaineet, suodattimet yms.) varmasti kilpailukykyiseen hintaan. 

Olemme saaneet vasteaikaa lyhennettyä toimintojen keskittämisen ansiosta sekä huoltomiesten toimesta ja saaneet hyvää palautetta toiminnastamme. Pyrimme siihen, että pystymme ratkaisemaan vikatilanteet mahdollisimman nopeasti. Jatkossa lähetämme säännöllisesti uutiskirjeitä ja muistutuksia Demecan koneiden ja laitteiden vuosihuolloista sekä huoltotoimenpiteistä, jotka ennaltaehkäisevät vikatilanteita.Haluamme, että maatilalla toiminta rullaa mukavasti, mutta jos vikatilanne tulee, niin olemme nopeasti sitä ratkaisemassa. 

Miten voit itse välttää vikatilanteet? 

Laitteiden toimituksen yhteydessä on toimitettu käyttöohjeet, joista selviää niiden huoltoaikataulut sekä itsenäisesti tehtävät huoltotoimenpiteet. Ennen kevään ja kesän kiireitä kannattaa ennakoida hoitamalla huoltotoimenpiteet ajoissa. Mikäli epäröit tai itsenäiset huoltotoimet herättävät kysymyksiä, voit ottaa puhelimitse yhteyttä huoltoon numeroon 010 340 8020. 📲