Lähetä viesti

Kennoikkunat

Kennoikkunat uudessa navetassa
  • Parempi ilmanvaihto, enemmän maitoa ja lihaa!
  • Pohjolan oloihin suunniteltu kestävä ja varmatoiminen rakenne.
  • Ulko-ja sisäpuolelta UV-suojattu, ei kellastu!

Kennoikkunat on suunniteltu tehostamaan eläintilojen tuloilman saantia ja parantamaan ilmavirtauksen säädettävyyttä. Maidon- ja lihantuotannossa hyvä ilmanvaihto on tärkeä tuottavuutta lisäävä tekijä ja portaattomasti säädettävät Demeca-kennoikkunat ovat laadukas ja pitkäikäinen kotimainen ratkaisu vanhojen ikkunoiden tilalle.

Demeca Kennoikkunat ovat rakenteeltaan jämäkät ja kestävät vuodesta toiseen Pohjolan vaativissa olosuhteissa. Kennoikkuna-asiakkaidemme tyytyväisyys tuotteeseen ja palveluun on huippuluokkaa, ja kasvaneiden tuotosten myötä investointi on maksanut itsensä nopeasti takaisin.

Parempi sisäilma – lisää maitoa ja lihaa

Kennoikkunat soveltuvat remonttikohteissa lisäilmanvaihtoon tai uudiskohteissa ainoiksi tuloilmaluukuiksi. Tiivis ja erittäin tukeva rakenne, ulkoa ja sisältä UV-suojattu kennolevy, kuumasinkityt runkorakenteet ja alumiinikehykset. Näistä koostuu pitkäikäinen kotimainen Demeca Kennoikkuna.

Toimitukseen sisältyy myös lintuverkot, käyttöasemat ja kyllästetyt kehyslaudat. DEMECA suunnittelee ja valmistaa laadukkaista materiaaleista toteutetut ikkunat Haapavedellä. Tarjoamme asennettuna tai ilman asennusta asiakkaan tarpeen mukaan.

Korkealaatuiset tiivisteet toimivat hyvin olosuhteissamme, ikkunat pysyvät jämäkästi paikoillaan myrskytuulessakin, kennolevyt eivät kellastu kummaltakaan puolelta ja ennenkaikkea kennoikkunamme tehostavat luontaista ilmanvaihtoa ja lisäävät eläinten tuottavuutta.

Pyydä tarjous kennoikkunoista navettaasi