Kannattaako kuivittaa käsin? Laske itse.

Laskurilla voit arvioida, kuinka paljon euroja voit säästää automatisoimalla parsien kuivituksen. Aloita täyttämällä navetan tiedot:

  1. Navetan tiedot

  Täytä navettarakennuksen tiedot lasekelmaa varten.
  m

  m

  m

  riviä

  kpl

   

  2. Kuivituksen lähtötiedot

  Täytä tiedot kuivikemateriaalista ja kuivitustavoista laskelmaa varten.
  €/vuosi

  sekuntia

  Huom: Tuntihinta palkan ja sivukulujen jälkeen

  €/h

  Kuivituksen vuotuiset kustannukset:

  Kuivitustyöhön kuluva aika: -
  Kuivitustyön kustannus: -
  Kuivikemateriaalin kustannus: -
  Kuivituksen hinta yhteensä: -

   

  3. Kuivituksen automatisointi

  Voit säästää jopa selvää rahaa vuodessa automatisoimalla navetan kuivituksen.

  Kuivitusjärjestelmä koostuu navetan katossa kiskorataa pitkin kulkevasta automatisoidusta kuivituslaitteesta ja siihen liittyvästä täyttöjärjestelmästä. Valitse sinun navettaasi sopiva täyttöjärjestelmä alta, niin näet siitä lisätietoja:

   

  4. Sinun tietosi

  Anna lopuksi yhteystietosi, niin toimitamme säästölaskelman suoraan sähköpostiisi.

   

  Salattu turvallinen yhteys, ei spammia100% salattu yhteys. Ei spämmiä. Saat arvion heti sähköpostiisi. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Laskelmat ovat suuntaa-antavia ja perustuvat yli 12 vuoden asiakaskokemusten kautta kerättyyn tietoon kuivituksen automatisoinnin vaikutuksista suomalaisilla maatiloilla. Tarkemman arvion kohteeseesi saat omalta Demeca-myyjältäsi, jonka voit pyytää käymään tilallasi numerosta 010 340 8000 tai osoitteesta www.demeca.fi/yhteystiedot. Laskelman tulos ei sido sinua eikä Demecaa mihinkään.

  Näitä lisähyötyjä ei ole huomioitu laskelmassa: Terveyshyöty eläimille: kinnerhiertymät, utareterveys, sorkkaterveys, eläinten puhtaus jne. Terveyshyöty ihmisille: allerisoivan polyn vähentyminen, fyysisen rasituksen poistuminen jne.