Lähetä viesti

Ohjaus ja automatiikka

  • Tarkalla säädöllä selvää säästöä.
  • Edullinen tapa lisätä älyohjaus prosessiin.
  • Pitkäikäiset ja huippulaadukkaat komponentit.
  • Palautuminen häiriötilanteista itsenäisesti.
  • Helppokäyttöinen ohjauspaneeli.
  • DEMECA Huolto palvelee lähes vuorokauden ympäri.
  • Taajusmuuttaja säätää nopeuden tarkasti ja rajoittaa tehoa joustavasti, aina tilanteen mukaan.
  • Oikea mitoitus ja älykäs ohjaus varmistaa moottorikäytön edullisuuden ja turvallisuuden.

Suunnittelemme ja valmistamme kaikkien laitteidemme ohjauskeskukset itse. Demecan tuotteet ovat aina käytössä haastavissa olosuhteissa, haastavien materiaalien käsittelyssä miehittämättömässä käytössä. Sitä kautta meille on kasvanut vahva osaaminen erilaisten materiaalinkäsittelyhaasteiden ratkomiseen ohjauksen älykkyyttä
lisäämällä.

Taajuusmuuttajalla varustetun moottorikäytön voi helposti valjastaa ohjaamaan koko prosessia lisäämättä yhtään ohjauskomponenttia. DEMECA Ohjauskeskus varmistaa kustannustehokkaimman tavan saada prosessista älykäs, säädettävä ja helppokäyttöinen kokonaisuus.

Maailman parhaista komponenteista

Älykkäillä ohjauskeskuksillamme ohjaat tilan laitteita, pumppuja, ilmanvaihtoa jne. Ohjauskeskuksemme on varustettu kotimaisilla huippuluokan älykkäillä VACON-taajuusmuuttajilla, joiden ohjaamina laitteet toimivat jouhevasti ja älykäs ohjaus selvittää jumi- ja häiriötilanteet itsenäisesti. Vältät turhat käyttökatkokset.

Taajuusmuuttaja ohjaa moottorille syötettävää virtaa ja hallitsee sitä kautta käytettävää voimaa. Voimaa tarvitaan, mutta usein sitä on tarpeen myös rajoittaa. Oikealla mitoituksella, oikeilla mittauksilla ja älykkäällä ohjauksella myös moottorikäytön turvallisuutta voidaan lisätä helposti.

Demeca-tuotteet on valmistettu käyttäjäystävällisiksi ja varmatoimisiksi. Henkilökunta ja lomittajat vaihtuvat tiloilla usein, ja laitteidemme käyttö on helposti omaksuttavissa. Demeca-järjestelmät, ohjauskeskukset ja käyttöoppaat toimitetaan asiakkaan toivomalla kielellä. Ota yhteyttä, räätälöimme tarpeidesi mukaan juuri sinun kohteeseesi sopivan ohjauskeskuksen.

Demeca Control -ohjausjärjestelmä

Demeca Control on pihattonavetan automatisoitujen laitteiden keskitetty ohjausjärjestelmä. Siihen voidaan liittää kaikki Demecan valmistamat tuotteet. Esimerkkinä ilmanvaihdon ja lannanpoistoraappojen ohjaus.

Demeca Control koostuu graafisesta käyttöliittymäpaneelista, joka sijaitsee pihaton toimistossa sekä eläintiloissa sijaitsevista ohjauskeskuksista. Ohjainpaneelilta tapahtuu kaikkien toimilaitteiden hallinta ja valvonta muutamalla kosketusnäytön painalluksella.

Ohjausnäkymiä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti, keräämällä esimerkiksi yhdelle näytölle kaikkien laitteiden tärkeimmät tilatiedot.

Käyttöliittymän tekstit voidaan tarvittaessa kääntää asiakkaan haluamalle kielelle.

Kosketuspanelilta tapahtuvan hallinan lisäksi kaikissa laitteissa on mahdollisuus ajaa niitä myös toimilaitteiden läheltä, joka helpottaa mahdollisia huolto ja säätötoimenpiteitä.

Lisää älyä moottorikäyttöön kustannustehokkaasti

Älykkäät ohjauskeskukset

DEMECA-ohjauskeskukset on suunniteltu kohteisiin, joissa prosessin sujuvan toiminnan varmistamiseksi tarvitaan erilaisia mittauksia ja ohjauksen säätöä niiden perusteella. Keskukset varustetaan moottorikäytöstä riippuen sopivan kokoisella suomalaisvalmisteisella VACON taajuusmuuttajalla sekä siihen ladattavalla erikoissovelluksella. Kaikki keskukset sisältävät tarvittavat ohjauspainikkeet, kuitattavan turvapiirin sekä varauksen ulkoiselle turvapiirille. Räätälöimme tarvittaessa juuri sinulle sopivan ohjauskeskuksen ohjelmistoineen erittäin kustannustehokkaasti!