Lähetä viesti

Töitä tarjolla sähköasentajille ja asentajille

DEMECA on kotimainen nopeasti kasvava maatalouden, kone- ja automaatiotekniikan sekä energiatehokkuuden asiantuntijayritys. Pääkonttorimme sijaitsee Haapavedellä. Tehtävämme on parantaa maatilojen kannattavuutta ja hyvinvointia.

Etsimme ratkaisuillemme sähköasentajia ja asentajia

Asennuskohteet ovat maatiloilla ympäri Suomen, joten työ on reissuhommaa, ja eläimet ja navetan haju ovat läsnä joka päivä. Työssä menestyminen edellyttää luotettavuutta, huolellisuutta ja vastuunkantoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja työparin kanssa. Demecalla asentaja on aina myös asiakaspalvelija ja tuottaa omalla toiminnallaan asiakkaalle lisäarvoa kaikissa tilanteissa.

Sinun tulee olla omatoiminen ja kykenevä itseohjautuvaan työskentelyyn. Toivomme myös, että ymmärrät järjestelmällisen ja tavoitteellisen työskentelyn hyödyt ja arvon päivittäisessä tekemisessä. Rakennusalan koulutus ja kokemus ovat eduksi. Sähköasentajilta edellytämme ammattipätevyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisten ja innostavien työtehtävien lisäksi tueksesi n. 40 hengen työyhteisön, joka toimii arvojensa mukaisesti ja pitää asiakaslupauksistaan kiinni. Meillä saat käyttää ja kehittää osaamistasi parhaiden työkavereiden ja asiakkaiden kanssa.

Saat työskennellä markkinoiden parhaiden tuotteiden parissa ja käytössäsi on parhaat työkalut tehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen. Pääset päivittäin näkemään konkreettisesti oman työn tulokset.

Palkkaus on kannustava ja tekemällä työsi hyvin myös ansaitset hyvin.

KERTAUS! Saatat olla etsimämme henkilö, jos…

  • sinulla on rakennus- tai sähköalan koulutusta ja kokemusta (sähköasentajalta edellytämme ammattipätevyyttä)
  • työskentelet luontevasti maatilaympäristössä ja eläinten läsnäollessa
  • haluat tienata hyvin
  • ymmärrät, että asentaja on myös asiakaspalvelija
  • olet valmis reissuhommiin
  • haluat työskennellä huolellisesti, järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti

 

Aikataulu: Työ alkaa sopimuksen mukaan.  Hae viimeistään 30.6.2019 mennessä.

Lisätiedot ja hakeminen: Lähetä CV ja hakemus otsikolla “Sähköasentaja/asentaja”. Kerro, haetko asentajaksi vai sähköasentajaksi, perustele miksi haluat tehdä tätä työtä ja osoita omat vahvuutesi meille.

Osoita kyselyt ja hakemukset tuotantojohtaja Sakari Vinkille:
sakari.vinkki@demeca.fi
Puh. 040 724 4333