Lähetä viesti

Toivotamme Timo Haaviston tervetulleeksi Demecan porukkaan!

27.1.2022 Demeca

Toivotamme Timo Haaviston tervetulleeksi Demecan porukkaan!

Kysynnän kasvaessa vahvistimme myyntiketjuamme ja palkkasimme maatalouskonekaupan kokeneen ammattilaisen vetämään Demecan tuoteryhmien päivittäistä myyntiä. Toivotamme Timo Haaviston tervetulleeksi Demecan porukkaan!

”Liiketoimintamme perustuu projekteihin. Monesti pitkissä asiakassuhteissa suunnitellaan, myydään ja toimitetaan isompia ja pienempiä laitekokonaisuuksia maatiloille. Yleensä valmiiksi asennettuna ja käyttöönotettuna, jälkimarkkinointia unohtamatta. Myyntipäällikön keskeinen tehtävä on auttaa aluemyyjiämme asiakaspalvelussa. Myyntipäällikkö on taustatukena teknisissä ratkaisuissa ja kaikessa myyntiin liittyvässä. Timon pitkä kokemus maatalouskoneista ja tausta maanviljelijänä on todella hyvä pohja ottaa uudet haasteet vastaan. Demecan johdon pyrkimys on liiketoiminnan monipuolisuudesta riippumatta pysyä lähellä asiakasta. Tämä järjestely antaa myös minulle aikaa olla jatkossa enemmän asiakkailla. On hienoa saada Timo mukaan Demecan kasvuun.” myyntijohtaja Sami Vinkki taustoittaa

”Olen seurannut Demecan voimakasta kasvua vuosien ajan. Demecan toimintatapa, yrityksen arvot ja voimakas panostus tuotekehitykseen ovat tehneet minuun vaikutuksen. Otan innoissani uuden tehtävän vastaan ja haluan antaa oman panokseni ja kokemukseni Demecan ja sen asiakkaiden käyttöön. ” uusi myyntipäällikkö Timo Haavisto sanoo.