Lähetä viesti

Töihin Demecalle

Juuri nyt Demecalla avoinna olevat tehtävät:

Myyjä, Itä-Suomi

Lue Rekryopas ja toimi heti

Tee työtä maatalouden
piikkipaikalla

Jokainen voi menestyä myyntityössä, jos asenne on oikea. Myyntityö tarjoaa myynnin ammattilaiselle valtavat mahdollisuudet työskennellä eri toimialoilla. Myynnin ammattilaisista on kaikilla aloilla huutava pula.

Koulutamme kaikki uudet myyjämme tuloksellisen myyntiprosessimme mukaisesti sekä tarjoamme sinulle kaikki työssäsi tarvittavat työvälineet.

Tärkeintä on, että olet vastaanottavainen ja sinulla on aito halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. TARTU HETI HÄRKÄÄ SARVISTA! Lähetä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella tai soita. Tavataan työpaikkahaastattelussa!

Mika Harju, myyntipäällikkö
050 355 1760
mika.harju@demeca.fi

Suomalaisilla maatiloilla tuotetaan vuosittain yhteensä yli 2 Miljardia litraa maitoa ja lähes 400 miljoonaa kiloa lihaa. Maatalouden rakenteet ovat muuttumassa, parhaat maatilat kasvavat, investoivat ja haluavat kasvattaa tuottavuutta ja helpottaa viljelijän raskasta työtaakkaa.

Me Demecalla olemme erikoistuneet tunnistamaan ja korjaamaan suomalaisten maito- ja lihatilojen tuottavuuteen liittyviä ongelmia. Ratkaisumme parantavat tilojen kannattavuutta sekä ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia. 

Tehokas tuotanto, enemmän hyvinvointia

Kun tuotanto on tehokasta, viljelijä jaksaa paremmin ja eläimet voivat hyvin, jää viivan alle enemmän euroja. Ja viljelijälle aikaa muuhunkin kuin työhön. Joka päivä syömme tuhansilla suomalaisilla tiloilla tuotettua ruokaa. Näillä tiloilla tarve ratkaisuillemme on runsasta.

Etsimme nyt uusia myyjiä parantamaan suomalaisten tilojen tuottavuutta ja hyvinvointia. Meillä on oikeat ratkaisut ja työsarkaa riittää. Liity joukkoomme, hae meille töihin!

Mika Harju, myyntipäällikkö
050 355 1760
mika.harju@demeca.fi

Lähetä hakemus heti:

  Oletko myyntihenkinen johtajatyyppi, onko sinulla hyvät sosiaaliset taidot ja pistämätön pelisilmä? Ennen kaikkea jos olet demecalainen, älä ala värkkäämään pitkää hakemusta, vaan soita heti Sakarille 040 724 4333.

  Jos sinulla on kokemusta 
asennustöiden organisoinnista ja haluat työskennellä mm. maailmanluokan 
biokaasulaitoksia valmistavassa yhtiössä, juuri sinä voit olla Demecan uusi

  ASENNUSPÄÄLLIKKÖ

  Tehtävässä huolehdit mm. että asentajamme ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja, että asiakasprojektimme ovat asennettuna ajallaan laatu- ja tulostavoitteidemme mukaisesti.

  Arvostettu joukkuepelaaja

  Demecalla olet vastuussa kymmenien ihmisten töiden sujumisesta. Osaat toimia johdonmukaisesti ja hankkia asentajien sekä asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Kokemus maataloudesta on roima etu. Jos arkailet 
tarttua toimeen, tämä työ ei ole sinua varten.

  Vastuu ja vapaus

  Et karta vastuuta, etkä hätkähdä kovia tavoitteita. Edustat ylpeänä Demecan yhteisiä arvoja. Saat tehdä tästä työstä omannäköisesi, kunhan tulosta syntyy.


  Demeca 
huollon tehtävä on minimoida asiakkaidemme stressi ja huoltaa laitteet jo 
ennakolta.  Huoltomme kaipaa nyt vetovastuuta. Oletko sinä Demecan uusi

  HUOLTOPÄÄLLIKKÖ

  Huoltopäällikkönä pääset kehittämään Demecan huoltoliiketoimintaa ja vastaamaan huoltopalveluiden päivittäisestä pyörittämisestä. Odotamme sinulta kaupallista näkökulmaa huoltotoimintaan.

  Ennakoinnin mestari

  Tiedät missä ja milloin vaara vaanii, ja osaat toimia tilanteen vaatimalla tavalla. Ymmärrät, miksi on tärkeä pitää laitteet kunnossa ennen kuin ne hajoavat. Osaat myös perustella tämän tavalla, jota asiakas ymmärtää.

  Asiakkaiden arvostama

  Olemme asiakkaidemme puolella. Asiakkaan kiitos hyvin hoidetusta tilanteesta tuntuu sanoin-kuvaamattoman hyvältä. Jos sinä elät siitä, että saat asiakkaat tyytyväisiksi, ota heti meihin yhteyttä.

  Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi ja yritystämme yhdessä koko porukkamme kanssa. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti ja suurelta osin pääset muovaamaan työtehtävää omannäköiseksesi.

  Arvostamme joustavuutta, aloitekykyä ja tuloksellista tekemistä sekä hyvää kommunikointikykyä. Maatalouden tuntemus on tehtävän hoitamisessa roima etu.

  Molemmat työsuhteet ovat vakinaisia ja työn aloitusaika sovitaan joustavasti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme kaikki yhteyttä ottaneet ja järjestämme haastatteluja jatkuvasti Haapaveden tehtaallamme.

  Jos sinä haluat työskennellä maatalouden piikkipaikalla, älä värkkää pitkää hakemusta, vaan soita tai lähetä heti viesti Sakari Vinkille: 040 724 4333 / sakari.vinkki@demeca.fi

  Lähetä hakemus heti: