Lähetä viesti

Tule meille töihin

Haluatko tienata 5000€/kk? Tartu härkää sarvista!

Lataa Demecan Rekryopas

Lue Rekryopas ja toimi heti

Tee työtä maatalouden
piikkipaikalla

Jokainen voi menestyä myyntityössä, jos asenne on oikea. Myyntityö tarjoaa myynnin ammattilaiselle valtavat mahdollisuudet työskennellä eri toimialoilla. Myynnin ammattilaisista on kaikilla aloilla huutava pula. Lisäksi huippumyyjät tienaavat vuodessa ministerin palkan.

Koulutamme kaikki uudet myyjämme tuloksellisen myyntiprosessimme mukaisesti sekä tarjoamme sinulle kaikki työssäsi tarvittavat työvälineet.

Tärkeintä on, että olet vastaanottavainen ja sinulla on aito halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. TARTU HETI HÄRKÄÄ SARVISTA! Lähetä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella tai soita. Tavataan työpaikkahaastattelussa!

MYYNTIJOHTAJA
Sami Vinkki
044 328 3603
sami.vinkki@demeca.fi

Suomalaisilla maatiloilla tuotetaan vuosittain yhteensä yli 2 Miljardia litraa maitoa ja lähes 400 miljoonaa kiloa lihaa. Maatalouden rakenteet ovat muuttumassa, parhaat maatilat kasvavat, investoivat ja haluavat kasvattaa tuottavuutta ja helpottaa viljelijän raskasta työtaakkaa.

Me Demecalla olemme erikoistuneet tunnistamaan ja korjaamaan suomalaisten maito- ja lihatilojen tuottavuuteen liittyviä ongelmia. Ratkaisumme parantavat tilojen kannattavuutta sekä ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia.

 

Tehokas tuotanto, enemmän hyvinvointia

Kun tuotanto on tehokasta, viljelijä jaksaa paremmin ja
eläimet voivat hyvin, jää viivan alle enemmän euroja.
Ja viljelijälle aikaa muuhunkin kuin työhön. Joka päivä syömme tuhansilla suomalaisilla tiloilla tuotettua ruokaa. Näillä tiloilla tarve ratkaisuillemme on runsasta.

Etsimme nyt uusia myyjiä parantamaan suomalaisten tilojen tuottavuutta ja hyvinvointia. Meillä on oikeat ratkaisut ja työsarkaa riittää. Liity joukkoomme, hae meille töihin!

MYYNTIJOHTAJA
Sami Vinkki
044 328 3603
sami.vinkki@demeca.fi

Lähetä hakemus heti: