Lähetä viesti

Valoharja

  • Tehokas luonnollinen ilmanvaihto.
  • Päästää runsaasti luonnonvaloa navettaan.
  • Lisää eläinten tuottavuutta ja viihtyvyyttä.

Valoharja on ylivoimainen poistoilmaratkaisu suuren avattavan poistopinta-alansa vuoksi. Valoharja takaa tehokkaan ja helposti säädeltävän luonnollisen ilmanvaihdon sekä luonnonvalon saatavuuden. Eläinten viihtyvyys ja korkea tuotos on taattu.

Demeca-valoharja on kotimainen kestävä ja huoltovapaa laatutuote, joka toteutetaan aina kohteen mittojen ja vaatimusten mukaan.

Demeca valoharja uuden navetan katossa
Demeca valoharjan asennus

Demeca Valoharja on kokonaisuus, jonka suunnittelussa on lähtökohtana navetan viihtyvyyden parantaminen, sekä tuotettujen maito- ja lihamäärien maksimoiminen.

Demeca-valoharjan rakenne toteutetaan kuumasinkityistä teräsristikoista, jotka katetaan UV-suojatulla, kirkkaalla valokatteella. Ratkaisu sisältää myös avattavat ilmanvaihtoluukut sekä tuuliohjaimet, jotka estävät lumen kertymisen luukkujen läheisyyteen. Kaikki harjalla sijaitsevat osat ovat täysin huoltovapaita. Demeca-valoharja on ylivoimainen poistoilmaratkaisu suuren avattavan pinta-alansa vuoksi varsinkin silloin kun sisä- ja ulkoilman lämpötilaero on pieni. Kylmillä ilmoilla rakenteen tiiviys ja eristävyys on erinomainen.