Rekrytointi

Työskentelemme monipuolisissa tehtävissä biokaasun ja lannan käsittelyn ratkaisujen parissa.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Yrityksellämme on arvot, jotka ohjaavat kaikkea tekemistämme, ja joihin tukeudumme niin menestyksen kuin vastoinkäymistenkin hetkellä. Koko henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan arvoja päivittäisessä työskentelyssä.

TIETOA MEISTÄ

Avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme talouspäällikköä

Katso tarkempi kuvaus ja hae tehtävään helpon testin avulla.
 • Talouspäällikkö

  Demecan talouspäällikkönä saat vastuullesi vahvassa kasvussa olevan yrityksen taloushallinnon kokonaisuuden. Työskentelet taloushallinnon asiantuntijana ja autat osaamisellasi johtoa talousasioissa. Esimiehesi on yrityksen toimitusjohtaja. Tässä tehtävässä sinulla on täysi etätyömahdollisuus!

   

  Tehtäviisi sisältyvät mm. kirjanpito, viranomaisilmoitukset, tilinpäätökset, kassanhallinta, verotusasiat, käyttöomaisuuskirjanpito, projektikirjanpito ja osatuloutukset, palkka-asiat (palkanlaskennan yhteyshenkilö), työehtosopimusasiat, osto- ja myyntilaskut sekä vakuutusasiat. Sisäisen laskennan kehittäminen, johdon ja sidosryhmien raportoinnin kehittäminen, talousprosessien ja järjestelmien kehittäminen, budjetointi sekä yhteydenpito tilintarkastajiin ja rahoittajiin ovat merkittävä osa työtäsi.

  Tarjoamme sinulle:

  Mahdollisuuden työskennellä toimialansa markkinajohtaja- ja edelläkävijäyrityksessä, jonka pitkäjänteinen kehitystausta luo hyvän pohjan tulevaisuuden menestykselle.

  Monipuolisen ja kehittävän työn kehittyvässä ja sitoutuneessa tiimissä.

  Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kilpailukykyisellä palkkiolla, laadukkailla työterveyspalveluilla sekä moderneilla työvälineillä.

  Täyden etätyöskentelymahdollisuuden, mutta olet aina tervetullut toimistollemme Haapavedelle ja toivommekin toisinaan näkevämme sinua!

   

  Olisitko etsimämme asiantuntija? Klikkaa ”Aloita” ja testaa! Testi on samalla hakemus tehtävään.

   

  Lisätietoja ensisijaisesti sähköpostilla:

  Toimitusjohtaja Pekka Vinkki

  pekka.vinkki@demeca.fi

   

  Hakuaika: 23.2.2024 saakka.

   

  Demeca Oy:n tarina alkoi vuonna 2008 suomalaisella lypsykarjatilalla Haapavedellä, missä ensimmäiset Demeca-ratkaisut kehitettiin. Viisitoista vuotta myöhemmin Demecan tuoteperhe koostuu ratkaisuista, jotka Demecan Maatilat kuntoon™ -sloganin mukaisesti parantavat maatilojen kannattavuutta sekä ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia. Demeca Oy haluaa luoda maaseudun yrityksille elinvoimaisen kasvuympäristön. Demeca Oy valmistaa Haapavedellä älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiatuotantoon. Yhtiö työllistää noin 60 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 11 miljoonaa euroa.

Jätä avoin hakemus

Jätä meille yhteystietosi ja ansioluettelosi, olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaavaa työtä on tarjolla.

Tarjoamme terveellisen ja turvallisen työympäristön

Varmistamme henkilökuntamme työhyvinvoinnin sekä terveellisen ja turvallisen työskentelyn. Käytössämme on kattava työterveyshuolto. Henkilökuntamme on oikeutettu pyöräetuun. Vietämme TYHY-päivää 1-2 kertaa vuodessa koko henkilökunnan voimin. Työskentely Demecalaisena on vastuullista, ja teemme töitä rohkeasti yhdessä.

Tietoa meistä