Vastuullisuus

Parannamme yritysten kannattavuutta tukemalla yritysten kestävää kasvua sekä ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia.

Visio ja strategia vastuullisuuden ytimessä

Visiomme on luoda yrityksille elinvoimainen kasvuympäristö, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikille ihmisille.

Parannamme yritysten kannattavuutta tukemalla yritysten kestävää kasvua sekä ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia.

Lupaamme kestävää kasvua tarkastelemalla maatilaa ja yritystä kokonaisuutena. Tarjoamme tuottavuutta ja hyvinvointia tukevia teknisiä ja strategisia ratkaisuja.

 

Katso ja lataa vastuullisuuteen liittyvät sitoumukset ja sopimukset:

LUE LISÄÄ

Älykkäitä ratkaisuja energiatuotantoon

Biokaasun tuotanto voi olla paljon enemmän kuin sähköä ja lämpöä. Toimitamme älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiatuotantoon.

Maatilojen ravinteet kiertoon ja hyötykäyttöön

Maatilan arvokkain raaka-aine on tuotantoeläinten lanta. Lannasta voidaan tuottaa energiaa, polttoainetta (CBG), kuiviketta sekä tehokasta ja ympäristöystävällisempää lannoitetta.

Tekoja kotimaisen luonnon puolesta

Kotimainen ja omavarainen energiatuotanto takaa puhtaan suomalaisen luonnon. Biokaasun tuotannossa ympäristöasiat tulee otettua huomioon luonnostaan.

Biokaasun liikennekäytöllä voidaan koko elinkaaren aikana vähentää jopa 90 % liikenteen päästöistä

Arvot ohjaavat toimintaamme vastuullisuuden tiellä

Luottamus ja arvostus

Me arvostamme jokaista asiakasta.

Päätämme yhdessä ymmärrettävän toimitussisällön.

Korjaamme virheemme.

Rohkeasti yhdessä

Uskallamme vuorovaikuttaa asiakastilanteessa ja
kehittää jatkuvan parantamisen hengessä.

Opimme avoimesti uutta.

Annamme ja haluamme palautetta.

Tuloksellinen tekeminen

Haluamme paneutua asiakkaan liiketoimintaan ja ymmärtää sitä.

Tuotamme lisäarvoa asiakkaalle kaikissa eri tilanteissa.

Haluamme toimia oikein- Whistleblowing kanava

Pyrimme ylläpitämään korkeaa liiketoimintaetiikkaa ja läpinäkyvyyttä arvojemme ja Code of Conductin mukaisesti. Whistleblowing-kanava tarjoaa mahdollisuuden viestiä epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka vaikuttavat ihmisiin, organisaatioomme, yhteiskuntaamme tai ympäristöön.

Ympäristöystävällinen työmatka

Suosimme työmatkaliikenteessä biokaasulla kulkevia henkilöajoneuvoja, johon tankkaamme mielellämme uusiutuvaa, kotimaista ja puhdasta biokaasua. Henkilökuntamme voi hyödyntää työmatkapyöräilyä, ja työsuhde-etuna tarjoamme mahdollisuuden henkilökunnallemme hankkia työsuhdepyörän polkupyöräedulla.

TIETOA MEISTÄ