Demecan huoltojohtajaksi Lauri Penninkangas

Demecan huoltojohtajan tehtävään on valittu Demecan perustajaosakas ja automaatiosuunnittelusta vastaava Lauri Penninkangas.

 

Demecan huoltojohtajan tehtävään on valittu Demecan perustajaosakas ja automaatiosuunnittelusta vastaava Lauri Penninkangas (kuvassa toinen oikealta). Johtoryhmän jäsenet kokoontuivat ja kuvaan asettuivat toimitusjohtaja Pekka Vinkki (oikealla), huoltojohtaja Lauri Penninkangas, tuotekehitysjohtaja Tomi Haapakoski (keskellä), myyntijohtaja Sami Vinkki (toinen vasemmalta) sekä tuotantojohtaja Sakari Vinkki. Huoltoliiketoimintamme kehittyy ja panostamalla huoltoon haluamme tukea asiakkaitamme saamaan järjestelmistään maksimaalisen hyödyn. Demeca on toimittanut 15 vuoden aikana yli 1700 lannan käsittelyn, ilmanvaihdon ja kuivittamisen projektia sekä 22 biokaasulaitosprojektia. Tällä hetkellä toimituksessa on 9 biokaasulaitosta.

”Olen saanut olla vahvasti mukana toimittamissamme projekteissa. Vuoden 2023 alusta olemme vastanneet kysyntään ja keskittyneet myynnissä biokaasuliiketoimintaan, mutta edelleen hoidamme myös muiden tuotteiden huolto- ja varaosa toimitukset sekä huoltotoimenpiteet toimintaamme tehostaen. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden muuttuvien tarpeiden täyttämiseen huoltotoiminnan kehittämisen avulla. Tartun innolla uuteen haasteeseen ja lähden hoitamaan toimitettuja projekteja huollon ja asiakaspalvelun näkökulmasta” sanoo Lauri Penninkangas.

”Demecan yrityksenä, ratkaisut sekä asiakkaat tunteva Lauri ottaa homman osaaviin käsiinsä. Laurilla on vahva osaaminen liiketoimintaprosessien kehittämisessä, tekniikassa sekä henkilöstöjohtamisessa. Huoltojohtajana Lauri tulee toimimaan Demecan johtoryhmän jäsenenä.” toimitusjohtaja Pekka Vinkki kertoo.

 

Demecalaiset toivottavat Laurille onnea uuteen tehtävään, tutussa ympäristössä.

Tilaa huolto ja varaosat

HUOLTOTILAUS

Lisää kirjoituksia