Olemme aloittaneet yhteistyön Ruotsalainen Nordfarm Maskin ABn kanssa.

Aloitimme yhteistyön Ruotsin markkinoilla suomalaisen biokaasuosaamisen tarjoamiseksi ruotsalaisille maatiloille.

Kuva: Nordfarmin toimitusjohtaja Bo Åkesson ja Demecan toimitusjohtaja Pekka Vinkki kättelivät alkaneen yhteistyön kunniaksi.

 

Olemme aloittaneet yhteistyön Ruotsalainen Nordfarm Maskin ABn kanssa. Yhteistyö lähti kunnolla käyntiin, kun Demeca Oy toimitusjohtaja Pekka Vinkki osallistui Borgebyssä järjestettäviin messuihin (Borgeby Fältdagar) Nordfarmin osastolla. Aloitimme yhteistyön Ruotsin markkinoilla suomalaisen biokaasuosaamisen tarjoamiseksi ruotsalaisille maatiloille.

Ruotsin biokaasumarkkina maatilakokoluokassa on nosteessa ja Demecalla haluamme laajentaa tarjontaamme ruotsalaisille maatiloille. Hyvät kumppanit mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen ja olemme innolla rakentamassa yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa Ruotsin markkinoilla.

Kuva: Fältdagar on suosittu messu Ruotsin Borgebyssä, johon osallistuu messuvieraita ja näytteilleasettajia useasta eri maasta

” Messut vietettiin kauniissa säässä ja messuilla oli hyvin väkeä. Biokaasu kiinnosti messuvieraita ja jaoimme kiinnostuneille tietoa ratkaisuistamme. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä eteenpäin” kertoo toimitusjohtaja Pekka Vinkki.

Lue lisää biokaasulaitoksesta

Lue lisää

Lisää kirjoituksia