Vastaamme kysyntään- Biokaasulaitostoiminta vahvistuu

Demeca Oy vastaa kasvavaan kysyntään ja keskitämme liiketoimintamme biokaasulaitostoimintaan.

 

Demeca Oy vastaa kasvavaan kysyntään ja keskitämme liiketoimintamme biokaasulaitostoimintaan. Energian ja lannoitteiden hinta sekä tukipolitiikka ovat vauhdittaneet maatiloja investoimaan omavaraiseen energiatuotantoon sekä saavuttamaan biokaasulaitosprosessissa syntyvät lannoitehyödyt.

 

Sami Vinkki, myyntijohtaja: ”Tällä ratkaisulla biokaasun tuotantolaitteiden edelleen kehittämiseen saadaan paremmat edellytykset nykyisillä resursseilla ja toimintaa on mahdollista kasvattaa kysynnän mukaisesti. Demeca huolto jatkaa nykyisten ja uusien laitteiden huoltotoimintaa entiseen tapaan. Myynti ja asennus keskittyvät biokaasulaitostoimintaan.”

 

Demeca on tähän mennessä toimittanut 15 biokaasulaitosta sekä yhden biometaanin jakeluaseman. Rakenteilla on kymmenen laitosta eri puolelle Suomea sekä yksi uusi biometaanin jakeluasema aiemmin toimitetun biokaasulaitoksen yhteyteen. Biokaasulaitokset ovat tuottaneet tähän mennessä sähköä ja lämpöä yli 30 miljoonaa kilowattituntia. Ympäristövaikuttamista biokaasulaitosprosessissa on syntynyt yli 4000 tonnia CO2-päästöjen vähentyessä. Biokaasulaitostoiminnalle näemme tasaista kasvupotentiaalia myös tulevaisuudessa.

Lue lisää biokaasulaitoksesta

Lue lisää

Lisää kirjoituksia