Biokaasulaitoksen esittelypäivä Pukaron kartano


Haluamme yhdessä Pukaron kartanon sekä yhteistyökumppaneiden kanssa kutsua teidät  Biokaasulaitoksen esittelypäivään perjantaina 12.04.2024 klo 11-15. Osoite on Vanhatie 155 A, 07830 Lapinjärvi.

Kuva: Gfeed kuivasyöttö yksikköön voidaan syöttää esimerkiksi nurmea ja olkea. Kuiva-aineet tehostavat merkittävästi kaasuntuottoa.

Tapahtumassa kerromme maatilojen mahdollisuuksista hyödyntää ravinteiden kierrätys omavaraiseen energiatuotantoon. Pukaron kartanon biokaasulaitos hyödyntää syötteinä naudan- ja sian lietelantaa sekä kuivasyötteinä nurmea ja olkea.

Tapahtumassa klo 12 Demeca Oy:n, Pukaron kartanon ja yhteistyökumppaneiden puheenvuorot. Tarjolla HK:n makoisat makkarat sekä kahvitarjoilu.

Tule tutustumaan Pukaron kartanon toimintaan sekä kuulemaan biokaasulaitoksen toiminnasta. Demecan biokaasuasiantuntijat ovat paikalla ja kertovat biokaasun tuotannosta, jalostuksesta ja paineistuksesta sekä biokaasulaitoksen toiminnasta. Hankkija myyjä on paikalla, jonka kanssa voit sopia tilakäynnin ja selvittää maatilasi biokaasupotentiaalin. Seuraava investointituki haku päättyy 15.08.2024.

 

Tervetuloa!

p.s lisää päivä kalenteriisi kätevästi Facebookissa

 

Kuva: Mäntyniemen tilan biokaasulaitoksen esittelypäivä Toivakassa 30.10.2023

Lue lisää biokaasulaitoksesta

Lue lisää

Lisää tapahtumia